End of life

Teknik
Den 31 december 2014 upphör support och stöd för följande tekniska plattformar till Akribi produkter;
- MS SQL-server 2005
- MS Server 2003
Det innebär att support och problem relaterat till dessa plattformar debiteras fr o m 2015-01-01. Anledningen är att Microsoft slutat att supporta dessa
produkter.

Akribis produkter
Den 31 december 2014 upphör support och utveckling av följande Akribi produkter;
- Orion Doc
- Orion ebusiness
- ebusiness
- 2xl
Uppgradering till Fenix Anywhere och Fenix 2xl bör planeras in så snart som möjligt.