Orion - Windows 8 resp Outlook

Windows 8 Om ni ska gå över till Windows 8 på klienterna, behöver ni först uppgradera Orion. Återkom i god tid innan så att vi kan planera in uppdateringen.

Outlook Funderar ni på att uppgradera Outlook på er arbetsplats, ska ni f.n. behålla 32-bitars versionen av Outlook. Detta gäller om ni skickar mail via Orion. Vill ni ändå gå över till 64-bitars Outlook, måste ni använda ett annat mailprogram i Orion. Kontakta i så fall vår support.