Öppettider på supporten

Helgfria vardagar är helpdesk bemannad 8-12, 13-17 (fredagar 8-12, 13-16). Telefonen (042-4502150) är öppen 9-12, 13-16 (fredagar 9-12, 13-15).

När inte telefonen är öppen så går det att nå oss via mail. Mail till helpdesk@akribi.se skapar automatiskt ett supportärende.

Supportsidan når du i Fenix om du klickar på "Support" i underkanten, i Orion om du trycker Ctrl+M och väljer "Supportsystem" eller på http://support.akribi.se

Logga in med din mailadress och ditt personliga lösenord. Du kan registrera in nya ärende och bevaka befintliga ärende på supportens hemsida och här finns också Bulletiner, Hjälp och Forum.